Zara Dental Centar u sklopu svog djelovanja prikuplja i obrađuje osobne podatke koje nam dostavljaju klijenti


Zaštita Vaše privatnosti na prvom je mjestu, stoga smo donijeli sljedeća Pravila o privatnosti

Kod prikupljanja podataka pridržavamo se sljedećih načela:

prikupljamo samo najnužnije informacije o klijentu
ne posuđujemo, ne prodajemo i ne distribuiramo Vaše osobne podatke
ne objavljujemo Vaše osobne podatke javno
vaše podatke koristimo samo u strogo propisane svrhe
vaše podatke čuvamo u točno propisanim intervalima
brinemo se o tome da su Vaši podaci pohranjeni na sigurno mjesto


Koje podatke točno prikupljamo?

Zara Dental Centar prikuplja samo najnužnije informacije o Vama koje su neophodne kako bismo odgovorili na upućeni zahtjev. Stvorili smo Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo i u koju svrhu ih koristimo. Iz tog razloga važno je upoznati se sa našim Pravilima o privatnosti te se nadamo da ćete za njih izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost.


Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka

Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka je Zara Dental Centar, Matije Gupca 33, 23000 Zadar.

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?

Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos, na temelju poslovnog djelovanja tvrtke i njenog legitimnog interesa.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?

Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše osobne podatke potrebne prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Tijekom trajanja ugovornog odnosa ZDC će Vam slati obavijesti o novim prozvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa, ako ste za isto dali privolu kod kontaktiranja naše tvrtke putem web obrasca. Privolu koju nam date za ovu svrhu možete u svakom trenutku povući te ćemo u tom slučaju prestati s ovom obradom.

Google Analytics

Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, a o kojoj ste detaljnije upoznati kroz Pravilima korištenja kolačića (Cookie policy). Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka: https://policies.google.com/privacy

O našem poslužitelju internetske stranice

Web zdc.hr stranica smještena je kod poznatog davatelja usluga u Hrvatskoj za kojeg Europska komisija smatra da osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka građana EU.

Kolačići

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako konfiguriran. Svi detalji o kolačićima opisani su u Izjavi o kolačićima.

Vaša prava

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora Zara Dental Centar na adresu Zara Dental Centar, Matije Gupca 33, 23000 Zadar ili na info@zdc.hr ili nadležnom državnom tijelu.

Vaša privola

Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izričitu privolu Zara Dental Centru da prikuplja i dalje obrađuje vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o Zara Dental Centru i uslugama koje pruža.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr, www.azop.hr.

Povreda osobnih podataka

O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Promjene naših pravila o privatnosti

U slučaju promjena naših pravila o privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti dolje kako slijedi.


| Pravila o privatnosti ažurirana su: 07.02.2022. |