O nama

ZDC je suvremeno opremljeni dentalni centar smješten u Zadru. Sigurnost i zadovoljstvo naših pacijenata nama su primarni. Osigurali smo sve preduvjete kako bi se kompletna dentalna terapija mogla obaviti na jednome mjestu.


U sklopu dental centra nalazi se CT uređaj najnovije generacije za izradu preciznih 3D snimki i kvalitetnu dijagnostiku.


Suvremeno opremljeni prostor samo je jedan od razloga zašto izabrati baš nas. Najvažniji razlog je svakako vrhunski ZDC tim ljudi i naši dragi pacijenti na koje smo posebno ponosni.


responsive

”Kad ima volje, ima i načina!”

- glavni je moto na osnovi kojeg je nastao i razvija se ZDC pod vodstvom dr. Ivane Lijić

Ivana Lijić dr.med.dent

Dr. Ivana Lijić nakon 15 godina rada u vlastitoj privatnoj praksi, iz želje za kompletnijom ponudom i kreativnijim radom, osniva ZDC. Njen rad prožet je višegodišnjim iskustvom, znanjem, ambicijom i pozitivnom energijom kako bi svojim pacijentima pružila najbolje.


Znanje i vještine usmjerava prema području implantologije, estetske dentalne medicine i protetike. Članica je prestižne Udruge implantologa DGZI (Deutsche Gesellschaft für Zahnärztliche Implantologie) - Njemačkog društva za dentalnu implantologiju, kao i nekoliko hrvatskih strukovnih udruga HKDM (Hrvatska komora dentalne medicine), HLZ (Hrvatski liječnički zbor), HDEDM (Hrvatsko društvo za estetsku dentalnu medicinu), HDEL (Hrvatsko društvo za estetiku lica).


U želji za kontinuiranim napretkom i pružanjem što kvalitetnije usluge redovito se usavršava i stječe nova znanja na edukacijama svjetski priznatih stručnjaka u zemlji i diljem Europe.

Dobrodošli!

Važnije edukacije i certifikati:


  • One year program ”The Curriculum Implantology”, GBOI
  • DSD by Christian Coachman, Dubrovnik, Hrvatska
  • Competence in aesthetics, Beč, Austria
  • Perioimplant, Opatija, Hrvatska
  • Aesthetic dental moment, Zadar, Hrvatska
  • Bone & tissue days, Berlin, Germany

ZDC tim & partneri
caller_icon