Suvremena dentalna dijagnostika


Temelj je kvalitete i preciznosti svakog dentalnog rada i neophodan element pri ugradnji dentalnih implantata.

Digitalni RTG uređaji neizostavan su dio svake moderne dentalne klinike. Zara Dental Centar opremljen je kompletnom 2D i 3D RTG dijagnostikom.


Danas, u samo jednom posjetu, uređajem Morita Veraviewpocs 3D R100, pri prvom pregledu i konzultacijama sa našim doktorima, u mogućnosti smo Vam brzo i kvalitetno postaviti preciznu dijagnozu. Na osnovu sigurne i precizne dijagnoze našim pacijentima pripremamo detaljan plan terapije.

Morita - 2D i 3D RTG dijagnostika

CBCT - MORITA Veraviewpocs 3D R100

Niska doza zračenja i visoka preciznost!


CBCT - cone beam CT

3D dijagnostika - CBCT (cone beam CT)

ZDC posjeduje napredni Morita CBCT 3D uređaj koji pruža vrhunsku kvalitetu CBCT slike uz minimalno zračenje. CBCT omogućuje prikaz kosti u 3 dimenzije, što je neophodno za precizno i sigurno planiranje i provedbu implantološke terapije. CBCT snimka nam pruža detaljan uvid u širinu i visinu kosti kao i položaj okolnih važnih struktura (mandibularni kanal, maksilarni sinus).


Nobel Clinician

Moguće je provjeriti gustoću kosti koja se smatra glavnim uvjetom za ugradnju implantata. Takva snimka je od iznimne važnosti za postavljanje detaljne dijagnoze i planiranje sigurne ugradnje dentalnih implantata.

PREDNOSTI CBCT UREĐAJA MORITA 3D R100


Kratko vrijeme izlaganja zračenju

S vremenom izlaganja zračenju od 7,4 sekundi za panoramski prikaz i samo 9,4 sekunde za 3D slike, pacijent je podvrgnut samo kratkotrajnom i minimalnom zračenju.

Visoka rezolucija i jasnoća

Veraviewepocs nudi slike visoke razlučivosti. Pruža jasne slike parodontnog džepa, parodontnog ligamenta i alveolarne kosti. Izuzetno je korisno za implantoterapiju od planiranja do postoperativnih promatranja.

3D slike za planiranje implantata

Uspješno postavljanje implantata počinje s vrlo kritičnim i detaljnim procesom planiranja. Potrebna je identifikacija struktura kao što su sinusna šupljina, donji alveolarni živac i jasan pogled na strukturu kostiju. Veraviewepocs 3D R100 je idealan za planiranje implantata.

Smanjenje doze zračenja

Pacijenti također imaju koristi od CBCT skeniranja jer je zračenje znatno niže od konvencionalnog CT-a. CBCT skenira cijeli segment u jednoj rotaciji. Kao rezultat, zračenje se smanjuje do 80% u usporedbi sa standardnim CT-om.

MORITA 3D R100

Ugovorite svoj BESPLATAN pregled već danas (ortopan GRATIS)!


(+385) 98 22 69 18

Ugovori besplatni termin

caller_icon