Implantologija - zadržite svoj osmijeh


Implantologija rješava sve oblike bezubosti (od nedostatka jednog zuba do kompletne bezubosti) te predstavlja idealno rješenje za nadomještanje zubi.

Zubni implantat je biokompatibilni titanski vijak koji se kirurški ugrađuje u kost i idealna je zamjena korijena zuba koji nedostaje. Sastoji se od samog titan vijka na koji se postavlja suprastruktura tj. nadogradnja od titana ili cirkona. Ona povezuje implantat i protetski dio koji može biti kruna, most ili proteza.


Zubni implantati sraštaju s kosti i kao takvi funkcioniraju jednako kao i prirodni zubi. U potpunosti zamjenjuju zube koji nedostaju, podižu kvalitetu života i vraćaju samopouzdanje.


PREDNOSTI ZUBNIH IMPLANTATA

Zubni implantati najbolje su rješenje za nadoknadu izgubljenog zuba. Dentalni implantat u potpunosti može nadomjestiti izgubljeni zub, a osjet i funkcionalnost mogu se usporediti s prirodnim zubom.


Izaberite dugotrajno rješenje

Dentalni implantati napravljeni su da traju. Klasični dentalni mostovi na izbrušenim zubima traju oko pet do sedam godina, uz ispravnu njegu i do 10 godina, no u određenom trenutku ih je potrebno zamijeniti. Zubni implantati rješenje su za cijeli život.

Očuvajte kost i zadržite oblik lica i osmijeh

Gubitkom zubi, nestaje i kost, lice gubi potporu i dobiva starački izgled. Zubni implantati spriječavaju resorpciju kosti i tako osiguravaju potporu mekih tkiva. Time je moguće duže održavanje prirodnog oblika lica i osmijeha.

Zaštitite svoje zdrave zube

Dentalni implantati ugrađuju se u kost na mjesto izgubljenog zuba, bez utjecaja na okolne zdrave zube. Oni omogućuju da postojeći zubi ostaju na svojem mjestu, jer se inače zubi naginju i pomiču u taj prazan bezubi prostor.

Osigurajte kvalitetu života

Implantati omogućuju fiksno protetsko rješenje čime se pacijentu daje sigurnost i samopouzdanje prilikom govora i žvakanja, što uvelike čini život kvalitetnijim iz zdravstvenih ali i socijalnih aspekata.


Ugovorite svoj BESPLATAN pregled već danas (ortopan GRATIS)!

Ukoliko posjedujete rendgenske snimke zubi, digitalne fotografije ili planove terapije, priložite ih u privitak ove poruke kako bi ZDC tim doktora lakše pristupio izradi individualnog plana terapije.
logo

Matije Gupca 33
23000 Zadar, Hrvatska
t. (+385) 98 22 69 18
e. info@zdc.hr


caller_icon