Korak #1 - priprema za ugradnju implantata


Dobra priprema omogućuje nam brzu i bezbolnu ugradnju implantata.

Najvažniji dio implantologije je dobra priprema koja uključuje preciznu i detaljnu analizu CT snimke i odabir najboljeg protetskog rješenja.


Glavni uvjet za postupak ugradnje implantata je dobra, zdrava i kvalitetna kost. Kako bismo otkrili kakva je kost kod pacijenta i na koje pozicije će se ugraditi implantat, koristimo CT dijagnostiku.Nakon detaljne analize snimke naš tim doktora implantologa konzultirati će se s Vama i dogovoriti najbolje rješenje za Vas.


Proces ugradnje implantata sigurniji je i jednostavniji zahvaljujući vrhunskim mogućnostima 3D dijagnostike CT uređaja. CT uređaj Morita Veraviewepocs 3D R100 dostupan je u našem centru, tako da sve možete obaviti na jednom mjestu.

o_nama

Korak #2 - tijek zahvata ugradnje


Nemate razloga za brigu - ugradnja implantata brz je i bezbolan proces.

Ugradnja implantata

Postupak ugradnje implantata najčešće se izvodi u lokalnoj anesteziji te je brzo gotov i bezbolan. Implantat se u jednoj posjeti kirurški ugrađuje u kost nakon čega je potrebno obično dva do tri mjeseca za “spajanje” implantata s okolnom kosti (oseointegracija).


Nakon perioda cijeljenja 3-6 mjeseci implantat se otvara i u njega se postavlja nastavak za cijeljenje koji ostaje 2-4 tjedna. Nakon tog perioda uzima se otisak i izrađuje definitivni protetski nadomjestak. Tijekom perioda cijeljenja pacijent je opskrbljen privremenim protetskim rješenjem.

U Zara dental centru (ZDC) ugrađujemo Nobel Biocare i K3Pro implantate s doživotnim jamstvom! Cijeli postupak u potpunosti je bezbolan za pacijenta!


Ugovorite svoj BESPLATAN pregled već danas (ortopan GRATIS)!

Ukoliko posjedujete rendgenske snimke zubi, digitalne fotografije ili planove terapije, priložite ih u privitak ove poruke kako bi ZDC tim doktora lakše pristupio izradi individualnog plana terapije.
logo

Matije Gupca 33
23000 Zadar, Hrvatska
t. (+385) 98 22 69 18
e. info@zdc.hr


caller_icon