DSD - Digital Smile Design protokol


Proces digitalnog dizajna osmijeha je slijedeći

Korak #1 - IZRADA DIGITALNIH FOTOGRAFIJA


Fotografiranje

"Slika govori tisuću riječi"

Prvi koraci na putu do Vašeg novog osmijeha su pregled i fotografiranje.

Digitalne fotografije i videa vašeg osmijeha, zuba i izraza lica, pomoći će nam da analiziramo sve bitne detalje (način na koji razgovarate, smijete se).

Korak #2 - DIGITALNA ANALIZA, DIZAJN OSMIJEHA


Na fotografijama se na računalu analiziraju svi sadašnji estetski parametri, odnosi zuba i mekih tkiva, crtaju se i planiraju novi oblik i linija osmijeha.

Vaša estetska očekivanja važna su u dizajniranju Vašeg novog osmijeha, slušamo Vaše želje.

Digitalna analiza

Korak #3 - MOCK UP - "probni" osmijeh


Probni osmijeh

Slijedi provjera probnog osmijeha i eventualne korekcije: nakon što smo dizajnirali novi osmijeh, tehničar ga modelira u 3D verziju.

Privremenim materijalom prenosi se na zube. Taj probni rad omogućuje da završno provjerite i osjetite estetiku i funkciju.

Probni rad
Plan terapije

PLAN TERAPIJE I PRIPREMA

Ako Vam se novi osmijeh sviđa, izrađuje se plan terapije koji može uključivati izbjeljivanje zuba, oblikovanje desni, implantate i sl. Nakon što se obave potrebni dentalni zahvati slijedi priprema zuba - brušenje i uzimanje otisaka.

Plan terapije

Korak #4 - GOTOV PROTETSKI RAD


U ovoj fazi dobivate osmijeh kakav ste si i željeli, a konačni rad sad više nije iznenađenje. Uživajte u novom osmijehu!

Slučaj 1
Slučaj 1

Prednosti DSD-a


Prednosti DSD-a su mnogobrojne, ali ćemo svakako izdvojiti mogućnost komunikacije pacijenta sa stomatologom prije nepovratnih odluka i mogućnost da unaprijed vidite kako će Vaš osmijeh na kraju izgledati!

Što za pacijenta znači DSD? Imamo konačan rezultat dizajna osmijeha koji možete probati na sebi, vidjeti i doživjeti pomoću mock up-a. Na osnovu svega odlučujete se za daljnji rad. Na ovaj način se simulacija novog osmijeha može analizirati i korigirati prije samog početka terapije.

Zašto baš DSD koncept?


Odgovor je vrlo jednostavan!
DSD je koncept planiranja koji je brz, ne boli i ne zahtijeva anesteziju.

Prednosti DSD


Zara Dental Centar Vas poziva da nas posjetite i provjerite kako izgleda osmijeh koji želite!

DSD certifikat
caller_icon